CAKEDEFİ [55$ AİRDROP]

CAKEDEFİ 50$+5$ AİRDROP FIRSATI



📎Merhaba arkadaşlar CakeDefi borsası yeni üye olup 50$ ve üzeri yatırım yapan herkese 50$ lık coin veriyor. Ayrıca 5$ da quizden kazanabilirsiniz.

AİRDROPA NASIL KATILIRIM?

1-) Borsaya buradan kaydolun (REF KODU:443230) ve kyc doğrulamasını tamamlayın.(Kimlik ve adres doğrulaması yapılacak, adres doğrulaması için elektrik/su/gaz fatura, banka dekont veya ekstresi kabul ediliyor.) 

2-) Sitede Google 2fa aktif hale getirin. Kimlik doğrulaması (KYC) tamamlanınca en az 50$ değerinde DASH hesabınıza yollayın. 

3-) Depozit tamamlandığında anında ödül tanımlanacak. Ödül tanımlaması sonrası yatırımınızı geri çekebilirsiniz. 4- Bu ödül olarak verilen 50$ değerindeki DFI coin otomatik olarak 6 ay zorunlu stake edilecek. 6 ay sonrası 50$ değerindeki DFI stake ödülü çekebilecek. 

Not: Hesaba 55$ lık DASH atın ben öyle yaptım işlem ücretleri vs etkilemesin diye,eğer ki 50$ atarsanız işlem ücreti keser (49$ küsur kalır) ve kampanyaya dahil olamazsınız..!!!!

ÖNEMLİ NOT: 50$ değerindeki DEFİ için son gün 11 Şubat 2022 acele edin bu fırsattan sizde yararlanın. 11.02.2022 tarihinden sonra ödüller tekrar 30$ olarak dağıtılacaktır..




[5 DOLARLIK QUİZ TEST CEVAPLARI]


How can DeFiChain be described in one sentence?

A)DeFiChain is a blockchain dedicated to Native Decentralized Finance for Bitcoin. 

What is Decentralized Finance?

B)Decentralized Finance are all types of financial applications without the need of a third party intermediary like a bank.

What are the benefits of #NativeDeFi? 

C)Code on Ethereum blockchains gets compiled and runs through a virtual machine. During this process many issues can occur, making it less secure than #NativeDeFi blockchains like DeFiChain. 

What are the main ways to earn incredibly high yields with DeFiChain? 

B)Staking and Liquidity Mining offer great and easy ways for anyone to earn block rewards with over 50% yearly returns. 

What is DeFiChain’s Decentralized Exchange? 

D)DeFiChain’s decentralized exchange is the cornerstone of most decentralized financial applications in the DeFiChain ecosystem, enabling trading, liquidity mining and more.

Popüler Yayınlar